Wat doet CuraPlus?

CuraPlus is een jong bedrijf speciaal voor professionals in de zorg. Wij leveren een bijdrage aan de zorg door personeel te leveren van hoge kwaliteit en voor een lage prijs. Onze werkzaamheden bestaan uit interim-werk, detachering, werving & selectie en coaching & training.

Wij leveren onze diensten binnen verschillende sectoren in de zorg. In het beginsel richten wij ons voornamelijk op de (SG-)LVG- en Jeugdzorg. Wij staan daarnaast zeker open voor opdrachtgevers in andere zorgsectoren en hebben zelf ook de ambitie om ons netwerk hierin te verbreden.

Ons plezier in het werk gaat samen met onze hoge kwaliteitseisen en professionaliteit. Als CuraPlus gevraagd wordt om een 'losse dienst' op te vullen, een nieuwe groep op te zetten of een volledig team (opnieuw) op te bouwen, kunt u ervanuit gaan dat de juiste match wordt gemaakt.

 • De backoffice van CuraPlus is uitbesteed aan payrollbedrijf Payned.
 • Lees hierover meer op de pagina over Payrolling.
 •  

  Interim-werk

  Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor de jeugdhulpverlening en de licht verstandelijk gehandicaptenzorg. Mocht u vandaag of morgen nog iemand nodig hebben om uw cliënten te begeleiden, bel dan naar CuraPlus. Wij zullen er dan alles aan doen om een geschikte begeleider bij u te krijgen.

  CuraPlus heeft op dit moment een toereikend aantal begeleiders in dienst, die allen ruime ervaring en kwaliteiten hebben binnen de (SG-)LVG- en Jeugdzorg.


  Werving & Selectie

  Dit is de fundering van de werkzaamheden van CuraPlus. Om aan ons personeel te komen, hebben wij een groot netwerk binnen de zorg opgebouwd. Hieruit putten wij de medewerkers, die wij inzetten en aandragen bij zorginstellingen. Mocht u op zoek zijn naar nieuw personeel, dan is het mogelijk om ons daarvoor te gebruiken. Wij kunnen via ons netwerk en onze relaties vaak snel een goede match maken. Daarnaast dragen wij zorg voor de kwaliteit van ons personeel door zuivere selectie, referentiechecks en een uitvoerig gesprek met verschillende testen.


  Detachering

  Het kan zijn dat uw organisatie wegens ziekte, zwangerschap, een speciaal project, onverwachte drukte of om andere redenen, tijdelijk iemand nodig heeft. CuraPlus kan u hiermee helpen. Onze werknemers hebben een brede kennis en ervaring binnen vele sectoren van de zorg. Zij zijn gewend zich snel aan te passen en zich dienstbaar op te stellen. Om de juiste match tussen cliënt(en), collega's, organisaties en onze werknemers te maken, zullen wij u een selectie van ons personeel presenteren en kunnen er gesprekken plaatsvinden, waarna u uw keuze kunt maken.


  Coaching en Training

  Loopt een team niet? Zijn er problemen, maar geen duidelijkheid over de oorzaak ervan? Is er een cliënt waarbij u niet weet wat te doen? Aarzel dan niet om contact met CuraPlus op te nemen, dit te bespreken en de mogelijkheden van samenwerking te verkennen. Wij werken oplossing- en resultaatgericht en onze medewerkers hebben samen alles in huis, om problemen tot successen te maken.