Wie zijn CuraPlus?

 • Jan Willem van der Aart

  Jan Willem van der Aart

  Jan Willem is een echte ondernemer. Met zijn 60 jaar heeft hij veel ervaring opgedaan in diverse sectoren, weet hij nauwgezet verbanden te leggen en op een juiste manier een gezonde onderneming op te bouwen. Met CuraPlus wil Jan Willem voor zowel voor de zorginstellingen als de medewerkers een stuk zekerheid neerzetten, alsmede een bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit binnen de zorgsector.
 • Teun Mees ten Oever

  Teun Mees ten Oever

  Teun is sinds 1 december 2017 weer actief binnen CuraPlus na er enige tijd tussenuit te zijn geweest. Hij heeft op 24 jarige leeftijd samen met Jan Willem CuraPlus opgericht. Teun is 32 jaar oud en zet zich in om de kwaliteit, continuiteit en de efficiëntie van de zorg voor de relaties van CuraPlus op een hoger niveau te krijgen.
 • Werknemers CuraPlus

  CuraPlus werknemers

  De medewerkers van CuraPlus vormen het hart van de organisatie. Mensen die zeer bekwaam zijn binnen de hulpverlening. Onze medewerkers zijn actief als bijvoorbeeld pedagogisch medewerkers, managers, trainers, jeugdbeschermers en coaches.
 •  

   

  Onze Missie

  CuraPlus draagt bij aan de zorg in Nederland door organisaties kwalitatief hoogstaande ondersteuning te bieden. Hierbij zijn Efficiëntie, Oprechtheid, Duurzaamheid, Respect en Verantwoordelijkheid onze belangrijkste waarden.

  Efficiëntie drukt de kosten. Door veel arbeid, die normaal gesproken verspreid wordt verricht, in te kaderen en aan te pakken, kan er veel in weinig tijd gedaan worden. Hiermee willen wij vele zorginstellingen verlichten.

   

  Oprechtheid kunnen wij het beste vertalen als ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’. Ook gebruiken wij hierbij graag de waarde integer, wat weergeeft dat wij gaan voor onze ideeën en idealen en hier niet van afwijken.

   

  Duurzaamheid is volgens ons van groot belang binnen de zorg. Langdurige relaties waar in vertrouwen mee wordt samengewerkt.

   

  Respect is heel belangrijk voor ons. Wij gaan met eerbied te werk, met waardering voor de klant, concurrent en de collega.

   

  Verantwoordelijkheid betekent dat wij niet schromen om taken op ons te nemen die zware plichten met zich meebrengen.


  Onze Visie

  Zorgen van zorginstellingen verkleinen zodat zij zich bezig kunnen houden met de uiteindelijke zorg, en niet de zorgen eromheen.

  Iedereen die zorg behoeft, behoort de zorg te krijgen die hij/ zij nodig heeft. Om de zorginstellingen zich zo goed mogelijk te laten richten op het verlenen van deze zorg, wil CuraPlus hen zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek terecht komen, zodat de kwaliteit van de zorg verhoogd wordt.